Profil

At male og fotografere er mit kreative frirum til at udtrykke og opleve. Det er en stor glæde for mig også at kunne glæde andre med mine kreative udtryk. Jeg beholder mine originaler men tilbyder alverdens muligheder i reproduktionens proces.

Min barndom og tidlige ungdom optrådte jeg i min fars cirkus hvor vi optrådte med artisteri i Danmark og udlandet. Det var en spændende og anderledes tid med store oplevelser på “landevejen”, til de små byfester, markeder og store festivaler. Også en tid med hårdt arbejde og øvelse i “diciplin med smil på læben”.

Jeg er i dag uddannet socialrådgiver som også er mit hovederhverv. Det har givet mig en bred erfaring indenfor arbejde med støtte og omsorg ved; livskriser, krisereaktioner, konflikløsning, sociale problematikker, familiekriser og sorgarbejde mm.

Jeg har taget yderligere en parterapeut og sexolog eksamen fra Joan Ørtings skole. En bred uddannelse med mange udfordringer, som har lært mig meget om at rådgive og samtale om samliv, singleliv og kærlighed på en saglig og kærlig måde.

At male og fotografere giver mig muligheder for at være kreativ og fri for rammer, at være kunstnerisk på egne primisser. Det er mit private frirum hvor jeg kan udleve mine indre energier og udtryk uden ord og uden tanke.

Catjaya Ascher                                        

tilbage til forsiden